KwikFit als jouw werkgever

KwikFit is de nummer 1 in service en techniek. Wij garanderen een prettige werksfeer bij de beste garage van Nederland. Maar we willen wel winnen en aan de top blijven. Daarom zijn we altijd op zoek naar toptalenten die vooruitlopen op ontwikkelingen, die oplossingsgericht zijn en die willen doorgroeien. Durf jij dat aan? Reageer dan op een van onze vacatures.

Oog voor jouw ontwikkeling als medewerker

Wij vinden het belangrijk dat jij je als medewerker continu verder ontwikkelt. Leergierigheid is een kenmerk van onze cultuur en klantgerichtheid een eerste vereiste. Met 1.250 medewerkers werken wij gezamenlijk aan een en hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid.

We besteden we veel aandacht aan jouw trainingen en opleidingen. Ook stimuleren we zowel je technische als commerciële ontwikkeling. We bieden je volop trainingen en workshops aan, uitgevoerd door onze eigen KwikFit Academy in Harderwijk.

Carrière maken bij KwikFit

Kies jij voor een carrière in de techniek? Bij KwikFit groei je van Monteur zo door naar Senior Monteur of APK-keurmeester. Ga je liever voor een leidinggevende functie? Maak dan jouw ambities bij KwikFit waar als Assistent Manager of Manager.

Onze Sales Director Peter Wierikx is het levende bewijs van de vele doorgroeimogelijkheden bij KwikFit. In 1982 kwam Peter bij ons in dienst als monteur en begon aan een lange en succesvolle weg naar de top. "Volgens mij zijn de sleutels voor een succesvolle carrière: plezier in je werk, enthousiasme, hard willen werken, fouten durven maken, er altijd tot de laatste snik voor gaan, in oplossingen denken en niet in problemen, mensen inspireren en trots zijn op wat je doet."

- Door Peter Wierikx, Sales Director KwikFit

Erkend leerbedrijf

Ook voor Werken & Leren zit je goed bij KwikFit! We zijn een door Innovam erkend leerbedrijf voor het begeleiden van leerlingen van de opleidingen in de autotechniek, werkplaatsmanagement en bedrijfsmanagement. In 2011 nomineerde Innovam ons als beste leerbedrijf van het jaar!