Bij KwikFit gaat het om de mensen

Algemeen Directeur Martin aan het woord

Wij geloven dat mensen, en jij dus ook, de kans verdienen om te groeien naar de baan van hun leven. Daarom gaan we voor een langdurige relatie met onze collega’s. Zo geven we onze mensen de tijd en kans om hun droombaan bij ons te realiseren. Bij KwikFit geloven we niet in perfecte mensen. Wij geloven dat ieder mens tot bijzondere prestaties in staat is als hij of zij hier de kans voor krijgt én deze kans pakt.

Dit geldt precies zo voor onze nieuwe collega’s. We willen graag weten wie jij bent en waar je voldoening uithaalt. Eigenlijk is de vraag: waar word jij gelukkig van? Hebben we daar een duidelijk beeld van? Dan weten we wat jouw droombaan is en gaan we samen met jou bekijken hoe je deze kunt krijgen.

Werk je droom bij KwikFit

Al heel wat collega’s zijn van leerling monteur in een paar jaar tijd opgeklommen naar hun droombaan als APK-keurmeester. Sommige andere collega’s konden zelfs direct met hun droombaan als (assistent) manager bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld omdat ze al veel ervaring hadden opgedaan bij een andere werkgever, maar daar nooit de kans kregen om hun droombaan te realiseren.

Als grootste autoserviceketen van Europa zien we het als onze taak om te investeren in opleidingsmogelijkheden voor talenten, dus ook voor jou! Want bij KwikFit gaat het om de mensen.