Sleutelen aan je carrière

Je bent nooit uitgeleerd. Ontwikkelingen in de automotive gaan razendsnel. Vandaar dat we bij KwikFit een eigen opleidingsschool hebben opgericht. In de KwikFit Academy leer je over de laatste technieken en werk je aan je carrière.

Nummer 1 in service en techniek

Als medewerker ben je een onmisbare schakel. De manier waarop jij je werk doet, bepaalt hoe goed wij zijn. De kwaliteit van jouw werk is onze service. Vandaar dat we onze eigen opleidingsschool hebben opgericht. Dankzij de KwikFit Academy zorgen we dat jouw kennis aansluit bij de meest recente  technische ontwikkelingen. En wil je jezelf graag nog verder in je vakgebied ontwikkelen, dan bieden we je graag alle kansen.

Wat biedt de KwikFit Academy jou?

Binnen onze Academy vind je een brede keuze aan opleidingen. Je kunt er terecht als Leerling Monteur, maar ook als Filiaalmanager. Voor praktijkonderwijs en theorie, verzorgd door topdocenten die de praktijk goed kennen.

Sleutel jezelf naar de toekomst!

Ook BBL'ers worden opgeleid in de KwikFit Academy

Het praktijkdeel van je opleiding vullen we, naast de dagelijkse werkzaamheden in de vestiging, aan met extra praktijkdagen in onze eigen KwikFit Academy. Hierdoor krijg je als leerling extra bagage mee en verhogen we je slagingskans voor het examen. Zo blijft je dagelijkse werk uitgagend, omdat je steeds nieuwe werkzaamheden te doen krijgt.

Het ROC geeft uiteindelijk je diploma af, voor jou als topper!

Behoor je tot de beste BBL-leerlingen die hun opleiding bij KwikFit volgen en afronden, dan mag je direct na je studie bij ons aan de slag. Je kunt doorgroeien naar APK-keurmeester of (assistent) manager.

KwikFit gelooft in de ontwikkeling van jou als medewerker. Ga je bij ons aan de slag als monteur, dan wil het niet zeggen dat je de rest van je leven ook monteur blijft. We kijken naar jouw kansen en mogelijkheden en hebben oog voor jouw persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

Neem onze Nicky van der Zwet. Hij begon in 2005 als BBL-leerling bij KwikFit en klom binnen een paar jaar op tot supervisor. Nicky volgt nog steeds, net als al onze andere medewerkers, trainingen in de KwikFit Academy. Hoe Nicky het zo ver heeft geschopt? “Door zijn aanstekelijke enthousiasme, leergierigheid en grote doorzettingsvermogen.” Aldus Harry Stolk, onze BBL-coördinator.