Carrière maken bij KwikFit

Als Filiaalmanager van KwikFit vervul je een centrale rol binnen onze organisatie. En als aanvoerder van een filiaalteam zorg je er voor dat wij die nummer-1 blijven. Carrière maken doe je bij KwikFit. Durf jij dat?

Bekijk onze vacatures

 

Spin in het web

Je bent nooit uitgeleerd bij KwikFit, zeker als Filiaalmanager niet. Je bent een spin in het web namens ons bedrijf: de grootste autoserviceketen van Nederland. Constant speel je in op de allernieuwste trends en innovaties. De manier waarop jij beslissingen neemt, bepaalt hoe goed wij zijn.

Aanvoerder van een team

Leiderschap tonen is een vereiste in de automotive waar ontwikkelingen razendsnel gaan. Je denkt en handelt resultaatgericht, maar onze klanten zijn het centrale middelpunt. Als Filiaalmanager leer je na te denken als ondernemer. Je bent als aanvoerder van je team voortdurend bezig met het aansturen van je mensen.

Carrière maken doe je bij KwikFit. Durf jij echt?

Bij KwikFit is de sfeer informeel, de lijnen zijn kort. We werken hard, maar wil je graag, dan bieden wij je alle kans om door te groeien. Zo kun je bij KwikFit bij bewezen taelent al op jonge leeftijd in een leidinggevende functie starten. Wij geloven niet in perfecte mensen, maar wel dat je tot bijzondere prestaties in staat bent als je de kans krijgt. Die kans moet je wel pakken om zo door te groeien naar de baan van je leven als basis voor een bijzondere loopbaan.