Je loopbaan begint bij KwikFit

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor je loopbaan. De juiste start brengt je beter op weg. Je basis leggen bij KwikFit geeft je een vliegende start in de wereld van de automotive. Durf jij dat?

Bekijk onze vacatures

Nummer 1 in service en techniek

KwikFit is de nummer 1 in service en techniek. Wij willen winnen, aan de top blijven, maar stellen altijd de klant centraal. Onze basis is toptalent. Toppers van de toekomst die vooruitlopen op ontwikkelingen, oplossingsgericht zijn, dolgraag willen doorgroeien en gevoel voor service als tweede natuur hebben.

Opleidingsmogelijkheden

We zien het als onze taak om te investeren in opleidingsmogelijkheden voor deze toptalenten. Jouw talent wordt door ons gezien en je krijgt de ruimte je te ontwikkelen. Bij KwikFit sta je niet stil. Daar zorgt onze eigen opleidingsschool wel voor. In de KwikFit Academy leer je over de allerlaatste technieken en werk je aan je carrière die je verder kan brengen. Binnen de Academy vind je een brede keuze aan opleidingen. Je kunt er terecht als leerling-monteur, maar ook als vestigingsmanager. Je krijgt er praktijk- en theorieonderwijs, verzorgd door topdocenten die de praktijk goed kennen.

Loopbaan met perspectief

KwikFit is een transparante werkgever. De sfeer is informeel, de lijntjes zijn kort. Als medewerker krijg je allerlei kansen om jezelf te ontwikkelen en ideeën uit te voeren. En ja, we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Bij ons leg je de basis voor een loopbaan met perspectief.

Bij KwikFit geloven we niet in perfecte mensen. We geloven wel dat jij tot bijzondere prestaties in staat bent als je maar echt de kans krijgt. Maar die kans pakken en zo doorgroeien naar de baan van je leven is natuurlijk helemaal aan jou. Je moet wel durven.