Je stage loop je bij KwikFit

Wil jij het vak leren bij de grootste autoserviceketen van Nederland? Bij KwikFit proef je aan de praktijk en doe je onder begeleiding van een leermeester ervaring op.

Bekijk onze vacatures

Erkend Leerbedrijf

Per jaar leren wij aan meer dan 250 stagiaires alle kneepjes an een prachtvak. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen voor de opleidingen in autotechniek, werkplaatsmanagement en bedrijfsmanagement. Voor werken en leren bij KwikFit zit je dus goed.

Oog voor ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij je als medewerker continu verder ontwikkelt. Zoals je mag verwachten binnen onze cultuur waarin de beste zijn centraal staat, waarderen we je leergierigheid. Daarom besteden we veel aandacht aan trainingen en opleidingen en stimuleren we ook je technische en commerciële ontwikkeling. We bieden je volop trainingen en workshops in onze eigen KwikFit Academy.

KwikFit de nummer 1 in service en techniek

Wil jij het autovak in de praktijk leren bij het grootste autoservicebedrijf van Nederland? Lijkt het je een uitdaging om aan alle automerken te kunnen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Een ervaren leermeester zorgt dat jij alles over het autovak leert, zodat je de beste autotechnicus wordt. Durf jij je handen uit de mouwen te steken en deze uitdaging aan te gaan?